top of page
Website%20workshops_edited.jpg

Ukelele workshops

B Ukeful organiseert verschillende ukelele workshops, in Zoetermeer en omstreken.

Ukelele workshop beginners (niveau 1)

In een paar uur tijd maak je kennis met de ukelele. Je leert dan een aantal basisakkoorden spelen, waarmee je een of meerdere liedjes kunt begeleiden. Een ukelele hoef je niet aan te schaffen, die kan je lenen.

Deze workshop wordt op zondagmiddag 26 mei weer gegeven.

 

Lees hier meer over deze workshop.

Ukelele workshop beginners (niveau 2)

Deze workshop is geschikt voor beginners die de basisakkoorden (C, Am, F en G) al redelijk vlot kunnen spelen. Ook als je gitaar kunt spelen is deze workshop goed te doen. We gaan aan de slag met akkoorden, strums, tokkeltjes en melodietjes.
 

Lees hier meer over deze workshop.

Mantra's leren begeleiden

B Ukeful geeft ook workshops "Mantra's begeleiden en zingen".

Wat is een mantra? Een mantra is een woord, een korte zin of een gebed, opgesteld in het Sanskriet.
Alles is trilling en als je een mantra zingt of opzegt, breng je ook trillingen voort, die een positieve invloed op je hebben.

Vanaf zondag 7 april begint er een reeks van 4 lessen. Als je de basisakkoorden kunt spelen kan je met deze lessen meedoen. Lees hier meer over deze workshop. 

Mocht je een echte beginner zijn, dan raad ik je aan met de beginners workshop mee te doen. Er is nog geen nieuwe workshop ingepland. Neem contact op, als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Ukelele workshop voor kinderen

Deze workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze workshop wordt geleerd om samen in een  groep een of meerdere liedjes te spelen. Een nieuwe datum voor deze workshop is nog niet ingepland. Neem anders even contact op als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden.

 

Lees hier meer over deze workshop.

 

Ukelele workshop voor eigen groep

Ook kan er voor een eigen groep met collega's, vrienden of familie een workshop worden georganiseerd.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Ukelele workshop op maat

Wil jij als docent of activiteitenbegeleider liedjes begeleiden? Of samen met jouw leerlingen of cliënten ukelele leren spelen? Een workshop op maat behoort dan ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Workshops: Welkom
Anker 1
Mantra's
bottom of page