top of page

Over mij

Over mij.jpg

Mijn naam is Brigitte Berghahn, de oprichter van B Ukeful. Samen met mijn partner en twee katten woon ik in Zoetermeer.

Sporten, yoga en vooral muziek spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik luister er graag naar, bezoek concerten en speel gitaar en ukelele. Ik begon met gitaarspelen toen ik twaalf jaar oud was. Pas op veel latere leeftijd ontdekte ik de ukelele. Er ging toen een hele nieuwe wereld voor mij open en ik  werd helemaal verliefd op dit vrolijke en veelzijdige instrument. Ik ging workshops volgen, bezocht festivals en sloot mij aan bij My Clog has fleas, een ukeleleclub in Delft. In Zoetermeer begon ik met een andere ukelelefanaat, de Sweet Lake Ukes. Een groep ukelele spelers die één keer in de twee weken samenspeelt.

 

Van het een kwam het ander. Op een gegeven moment ging ik ook optreden bij woonzorgcentra en workshops geven.

Door mijn enthousiasme stak ik ook anderen aan met het ukelele virus en werd aan mij gevraagd of ik les wou geven. Daar ben ik dan ook sinds 2019 mee begonnen. Eerst aan een groep deelnemers als dagbesteding. Niet veel later ook met privélessen.

De ukelele heeft mij echt gegrepen. Het instrument verbindt, brengt je in het hier en nu en je wordt er blij en ontspannen van. Dat is wat ik iedereen gun. Ik hoop daarom dat  zoveel mogelijk mensen de ukelele omarmen en net zo "Ukeful" worden als ik.

Misschien tot gauw bij mijn lessen, workshops of optredens! Schroom niet om contact met mij op te nemen als je iets wilt weten.

 

Groetjes, Brigitte

Over: Welkom
bottom of page