Ukelele les

foto website ukelessen.jpg

Voor wie is de ukelele les en wat leer je?

De ukelele les is geschikt voor beginners, maar ook voor degenen die al iets kunnen spelen. De lessen worden op een ongedwongen en ontspannen manier gegeven, met veel persoonlijke aandacht en een goede lesopbouw. Al snel zal je al een lied kunnen begeleiden. Je leert akkoorden spelen en erbij te zingen, verschillende slagjes, tokkelpatronen, eenvoudige melodieën en wat basiskennis muziektheorie. Er wordt niet gewerkt met het notenschrift, maar met  tablatuur. Dat is een eenvoudig alternatief. Er is verder veel ruimte om te leren wat je zelf leuk vindt. Neem vooral de liedjes mee die jij wilt leren spelen.

Kennismakingsles

Begin eerst met een gratis kennismakingsles, om te kijken of je het leuk vindt en te bespreken wat je wilt leren. Een ukelele kan je eventueel lenen, mocht je er nog geen een hebben.

Locatie

De lessen worden in Zoetermeer gegeven of online. Het kan ook bij jou thuis, maar dan betaal je wat extra voor de reiskosten. Uiteraard houd ik mij aan de corona maatregelen, als je fysiek les wilt krijgen.

Mantra's leren begeleiden

Wil je helemaal zen worden? Leer dan om mantra's te begeleiden. Een mantra is een woord, een korte zin of een gebed, opgesteld in het Sanskriet. Alles is trilling en als je een mantra zingt of opzegt, breng je ook trillingen voort, die een positieve invloed op je hebben. Lees hier meer over mantra's.

Wat kost een les?

Privéles

  • Kennismakingsles van 30 minuten: gratis

  • Een losse les van 45 minuten: 25 euro

  • Een 5 rittenkaart 45 minuten: 110 euro (4 maanden geldig)

Duo lessen:

  • Kennismakingsles van 30 minuten: gratis

  • Een losse les van 45 minuten: 20 euro p.p.

  • Een 5 rittenkaart 45 minuten: 85 euro p.p. (4 maanden geldig)

Reiskosten binnen Zoetermeer 5 euro extra per les. Buiten Zoetermeer (tot 10 km) 10 euro.

 

Cadeaubon

Wil je iemand een of meerdere lessen cadeau geven, dan zijn er ook cadeaubonnen te koop.