top of page

Mantra's begeleiden (4 lessen) 
 

Mantra workshop.jpg

Mantra’s komen van oorsprong uit India en Tibet. Een mantra is een woord, een korte zin of een gebed, opgesteld in het Sanskriet. Het zijn altijd mooie, wijze uitspraken, die een positieve boodschaphebben. Hun werking komt voort uit de trillingen van de klanken die door je hele lichaam en energieveld een positieve invloed hebben. De meeste mantra’s zijn lang geleden zorgvuldig samengesteld, op zo’n manier dat ze een bijzonder helend en reinigend effect hebben. Dit geldt voor degene die hem opzegt of zingt, maar ook voor degene die luistert.

De ukelele is door zijn zachte klanken een ideaal instrument om mantra's mee te begeleiden. Omdat de mantra's meestal korte zinnen zijn die zich steeds herhalen, is het ook goed te doen om erbij te zingen.

Als je wilt ervaren wat het is, dan kan je eerst een eenmalige workshop doen. Deze is nog niet ingepland, maar mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan even contact op.

Mocht je al een aantal akkoorden op de ukelele kunnen spelen, dan zou je ook mee kunnen doen met een lessenreeks.

Er zijn nu 4 lessen ingepland. de eerste les is op zondagmiddag 7 april, van 14.00 tot 15.30, in de Eigen Wij. De andere data zijn dan 5 mei, 2 juni en 7 juli. In mei, juni en juli zou het, bij droog weer, in de stiltetuin van de Hof van Seghwaert kunnen plaatsvinden. 

 

De prijs is 75 euro voor 4 lessen. Het is wel de bedoeling om je voor 4 lessen op te geven en in een keer te betalen. Het is namelijk wel fijn om een vast groepje te hebben, waarmee je wat kunt opbouwen. Mocht je door omstandigheden een keer niet kunnen, dan krijg je het lesmateriaal en een opname toegestuurd. Na die 4 keer kan er, bij voldoende belangstelling, nog een reeks lessen worden ingepland. 

 

Elke les wordt er minimaal 1 nieuwe mantra geleerd. Ook spelen we een aantal mantra’s uit de mantra workshop, waarbij jullie wat tips en tricks van mij krijgen.

 

Als je zin hebt om mee te gaan doen, geef je dan snel op via de aanmeldknop onderaan. Mocht je vragen hebben neem dan contact op.

bottom of page