top of page

Workshop Mantra's begeleiden
 

Mantra workshop.jpg

Mantra’s komen van oorsprong uit India en Tibet. Een mantra is een woord, een korte zin of een gebed, opgesteld in het Sanskriet. Het zijn altijd mooie, wijze uitspraken, die een positieve boodschaphebben. Hun werking komt voort uit de trillingen van de klanken die door je hele lichaam en energieveld een positieve invloed hebben. De meeste mantra’s zijn lang geleden zorgvuldig samengesteld, op zo’n manier dat ze een bijzonder helend en reinigend effect hebben. Dit geldt voor degene die hem opzegt of zingt, maar ook voor degene die luistert.

De ukelele is door zijn zachte klanken een ideaal instrument om mantra's mee te begeleiden. Omdat de mantra's meestal korte zinnen zijn die zich steeds herhalen, is het ook goed te doen om erbij te zingen.

 

Tijdens deze workshop leer je een aantal mantra's te begeleiden met verschillende slagjes en tokkelpatronen. Als je de C, F, G en Am redelijk vlot achter elkaar kunt spelen kan je meedoen met deze workshop. Voor de wat meer gevorderde speler zitter er ook een paar mantra's bij met een A, D en E7 akkoord.

 

Als je zin hebt om mee te gaan doen, geef je dan snel op via de aanmeldknop onderaan. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Mocht je vragen hebben neem dan contact op.

Prijs: 32,50 euro (incl. koffie/thee en bruikleen ukelele).
Er kan betaald worden met de Zoetermeerpas.
Datum: nader te bepalen

Tijd: nader te bepalen
Locatie:
Eigen Wij, Zoetermeer

Geschikt voor jong en oud (vanaf 18jaar).

bottom of page